Rádzsa jóga tanfolyam

80 órás jóga szasztri (Yoga Shastri – jóga „diploma”) képzést indítunk, jógaoktatók és elkötelezett jógagyakorlók számára, akik szeretnék fejleszteni tudásukat, elmélyíteni gyakorlati ismereteiket és el kívánják érni a jóga szasztri fokozatot,

A spirituális alapokon nyugvó program a Rádzsa jóga ősi hagyományaiba vezet be, amely felöleli az összes jógautat, és bevezet ezek mindennapi életben való használatába. A Rádzsa jóga tudomány, művészet és életmód.  A gondolatok megfigyelésén illetve finom szellemi munkán keresztül fejleszti az emberi társadalom számára fontos értékek kiteljesedését mint az igazság, szabadság, tisztelet, béke és szeretet.

A tanfolyam alatt életünket megváltoztató felfedezéseket tehetünk  meditációs gyakorlatok és ősi védikus módszerek segítségével életünket megváltoztató felismeréseket tehetünk,  Indiából érkezett  Swami Sacchidanandaprem Acharya felébredett mester iránymutatásával. Javul általános jóllétünk, testi, szellemi, érzelmi és spirituális állapotunk. Technikákat sajátítunk el életünk minden területének uralására, az érzelmi viharok lecsillapításától egészen a mások iránti mély együttérzés és szeretet megéléséig. A Rádzsa jóga egy jól kitaposott ösvény, melyen számtalan jógi  és misztikus járt, hogy megtalálja az önmagát és egyesüljön a legfelsőbbel.

Ahogy az 5 hétvégés program a végéhez közeledik, megtalálod és kifejezed saját egyediségedet. Belső bölcsességedet megértése magabiztossá tesz, és egy intenzív transzformáció során „jóga szasztrivá” válsz. Jógaoktatóként új szemléletmód, tisztánlátás, erő és tudás ébred benned, és képes leszel ismereteidet megosztani másokkal is.

Bővebb információ szvámi Sacchidanandapremről a www.sacchidanadaprem.org oldalon olvasható.

Időpontok és díjak:

2015    szeptember 19-20., október 3-4., november 21-22., december 5-6., és 12-13.,

naponta 9-17 óráig

A tanfolyamot vezeti Sacchidanandaprem Acharya Swamin, az oktatás angol nyelven, magyar tolmácsolással zajlik.

A tanfolyam díja: 110.000 Ft, amely tartalmazza a bizonyítvány árát is

Jelentkezéskor  30.000 Ft vissza nem térítendő előleg fizetendő.

A résztvevők száma korlátozott.

Jelentkezés: axismundi@ajna.hu vagy 06 20 281 9750

says1

swami-yogacourse

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.