Jóga Piliscsabán

Sziasztok!
A kezdő tanfolyam Piliscsabán befejeződött.
Újabb tanfolyam indulás esetén jelentkezünk, érdeklődni, feliratkozni
a joga@ajna.hu e-mail címen lehet.
Üdvözlettel,
Barota Sándor

Itt az ideje, hogy kipróbáld a jógát, hozd magad formába, stresszmentesíts, ismerd meg jobban saját tested!
 
A hatha jóga ősi indiai mozgáskultúra és életszemlélet, amely sok mai mozgásforma – pl. a pilates – alapja. Mindenkinek ajánlott, életkortól és nemtől függetlenül, az órán való részvételhez semmiféle előzetes felkészülés nem szükséges, mindössze egy laza, kényelmes ruha, és szabad másfél óra. És lehetőleg ne teli gyomorral érkezz!
 
A jógatanfolyam március 22.-én indul,  a Summa Vitae tornatermében, Piliscsabán a Szent István út 54. alatt. Az első óra ingyenes.
Meditáció
Helyszín:
Summa Vitae Otthon tornaterme, Piliscsaba, Szent István út 54.
FONTOS: Kérlek, amikor jógaórára jössz, a jobb oldali nagykaput használd, nyitva lesz, az épület oldalában lévő ajtón jutsz le a tornaterembe. Kérlek NE CSENGESS, ezzel zavarnánk az otthon dolgozóinak elfoglaltságát.
A Summa Vitae épülete

A Summa Vitae épülete

20170228_114245

A terem

20170228_114800

A tornaterem bejárata

Magamról
 
Barota Sándor vagyok, több mint 10 éve jógázom, hatha jóga oktató és OKJ sportoktató minősítéssel rendelkezem. Mesterem szvámi Sacchidanandaprem Acharya Indiából, de sokat tanultam Sri Vijay Anand indiai mestertől is, akinél a jógaoktatást elkezdtem 2013-ban. Sportoktatói minősítésemet a Mandala Jógastúdió szervezésében szereztem 2014-ben. Tradicionális hatha jógát oktatok.
Egy lábon az Everness fesztiválon
Kapcsolat
Kérdéseitekkel keressetek bizalommal:
Barota Sándor
e-mail: joga@ajna.hu
tel: 06 20 281 9750